Over mij

Mijn naam is Els Knoef-Vollenbroek. Geboren in het hoge Noorden (Groningen), getogen in het warme Zuiden (Kerkrade), gestudeerd in het Verre Oosten (Enschede), afgestudeerd in het Wilde Westen (IJmuiden) en tot slot neergestreken in Zuid-Oost Brabant (Son). Inmiddels werk ik ruim twintig jaar bij een multinational te werken, waarvan ruim 15 jaar als leidinggevende in diverse afdelingen binnen Manufacturing: test, field install, training en engineering. 

Tijdens mijn studie en tijdens mijn werk ben ik altijd breed georiënteerd geweest. Zowel techniek als soft-skills, hard werken maar ook genieten en ontspannen, emotie en ratio hebben mijn volle aandacht. 

In mijn vrije tijd zit ik niet stil: ik ben creatief (tekenen, schilderen), handig (klussen), hou van tuinieren en van uitgebreid koken en daarvan genieten met vrienden en familie. 

Ik ben getrouwd en trotse moeder van drie geweldige dochters. Veel van wat ik heb geleerd tijdens mijn opleiding tot coach helpt mij bij het opvoeden van mijn kinderen en bij het hun bewust maken van hun mogelijkheden.

Het ontwikkelen van mijn team heeft tijdens mijn loopbaan als leidinggevende altijd al centraal gestaan: tijdens een training in het kader van mijn eigen persoonlijke ontwikkeling heb ik niet alleen bevestigd gekregen dat ik goed kan coachen maar dat ik dit ook geweldig vind om te doen!

Inmiddels heb ik de opleiding tot Professional Consciousness Coach afgerond. Naast dat ik in het bedrijf waar ik werk mijn teamleden en young professionals coach om in het dagelijkse werkende leven hun volle potentie te kunnen gebruiken, wil ik ook graag mijn diensten en vaardigheden aanbieden aan anderen.

Naast individuele en groepscoaching sessies, geef ik ook trainingen en workshops op het gebied van gedrag en leren van fouten, in samenwerking met Vollenbroek Training en Advies. Zie voor meer informatie hierover minderfoutenmaken.nl

Meer informatie of contact opnemen? Bel of mail me!

Tel. +31 6 5149 6189 of info@azafraia-coaching.nl